Bakker & Chocolaterie

Bakker & chocolaterie

Wij weten als geen ander dat verpakking een essentieel onderdeel van uw product is. Deze draagt namelijk bij tot de aantrekkelijkheid, uitstraling en versheid van uw brood, chocoladegoed en patisserie. Bij ons bent u aan het juiste adres: wij gaan samen met u op zoek naar de juiste en beste verpakking voor uw product, al dan niet bedrukt.

Bestel daarom bij ons uw brood-, banket- en chocoladeverpakking te Malle. Broodzakken, pistoletzakken, patisseriedozen, buchedozen, transportdozen, ballotins, cellofaanzakjes, teljoren, rondels, cuvetten, enz; het behoort allemaal tot ons gamma. Wij twijfelen er niet aan dat u en uw klanten onze kwaliteitsvolle producten zullen appreciëren!

Standaard

Wij beschikken over een ruim gamma van honderden producten met standaardbedrukking. Deze goederen zijn steeds vast op stock en worden zowel in kleine als grote afnames verkocht.

Op maat

Wij staan ook bekend voor onze producten op maat, waarbij de bedrukking en/of maat van de verpakking in kwestie volledig op de klant zijn wensen is afgestemd. We versnijden vellen en karton op maat, bedrukken papieren zakken met uw persoonlijke reclame en verzorgen vele andere producten om uw bedrijf in de kijker te zetten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Een greep uit ons assortiment

Interesse in onze verpakkingen?

Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Dank u! We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.