Broodjeszaak

Broodjesverpakking

Als broodjeszaak bent u uiteraard gebaat bij kwalitatieve, aantrekkelijke verpakkingen. De juiste materialen zorgen er namelijk voor dat uw broodjes en salades krokant en vers blijven; de juiste bedrukking zorgt dan weer voor herkenbaarheid en visibiliteit van uw zaak op straat. Wij helpen jou bij de keuze tussen de verschillende papiersoorten en het ontwerpen van een gepersonaliseerde opmaak. U kan bij ons terecht voor het hele verpakkingspakket van uw broodjeszaak, gaande van papieren vellen, saladeschotels en servietten tot draagtassen, sauspotjes en vershoudfolies.

Standaard

Wij beschikken over een ruim gamma aan standaardproducten, welke vast op stock zijn en bijgevolg snel uitgeleverd kunnen worden.

Op maat

Wij helpen jullie ook graag verder met gepersonaliseerde producten op maat. Hierbij bedrukken we o.a. broodjespapier, broodjeszakken en plastic potten in de gewenste maat met uw persoonlijke reclame. De opmaak hiervan gebeurt volledig in lijn met jouw wensen, zodat een optimaal eindresultaat gegarandeerd is.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Interesse in onze verpakkingen?

Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Dank u! We hebben uw bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.